انواع بک آپ گیری از سرور؛ بهترین روش بک آپ گیری سرور

انواع بک آپ گیری از سرور؛ بهترین روش بک آپ گیری سرور

بک آپ اطلاعات به فرآیند ایجاد کپی از فایل ها یا داده های مهم برای محافظت در برابر از دست دادن تصادفی یا خرابی اشاره دارد. بک آپ اطلاعات شامل کپی کردن فایل‌ها در یک مکان جداگانه مانند یک هارد دیسک خارجی، فضای ذخیره‌سازی ابری است. هدف از تهیه نسخه بک آپ  از داده ها اطمینان از بازیابی اطلاعات مهم مانند خرابی سخت افزار، سرقت یا بلایای طبیعی در صورت بروز حادثه ای غیرمترقبه است. با حفظ بک آپ گیری از داده های مهم، افراد و سازمان ها می توانند خطر از دست رفتن داده ها را به حداقل برسانند و اطمینان حاصل کنند که اطلاعات حیاتی در دسترس باقی می مانند.

اگر بک آپ ‌گیری از سرور فیزیکی به‌طور مکرر انجام نشود، در صورت بروز فاجعه، مانند خرابی سخت‌افزار یا حمله سایبری، خطر از دست رفتن اطلاعات (data loss) برای همیشه بیشتر است. به همین دلیل می توان گفت که بک آپ گیری اغلب اوقات خرید هارد سرور و سایر قطعات سرور hp برای ارتقائ سخت افزار سرور مهم تر می باشد.

6 نوع اصلی بک آپ گیری از سرور فیزیکی

چندین نوع بک آپ گیری از داده ها وجود دارد، از جمله:

1. بک آپ گیری کامل از سرور فیزیکی

یک نسخه بک آپ  کامل یک کپی کامل از تمام داده ها، از جمله فایل ها، پوشه ها و تنظیمات سیستم است. بک آپ گیری کامل معمولاً روزانه، هفتگی یا ماهانه و به طور منظم انجام می شود.

2.  بک آپ گیری افزایشی

یک نسخه بک آپ  افزایشی فقط داده هایی را کپی می کند که از آخرین نسخه بک آپ  تغییر کرده باشد. مثلا اگر یک نسخه بک آپ  کامل در روز دوشنبه انجام شود و یک نسخه بک آپ  افزایشی در روز سه شنبه انجام شود، نسخه بک آپ  تنها شامل اطلاعاتی می شود که از دوشنبه تغییر کرده اند.

3. دیفرانسیل بک آپ

یک نسخه بک آپ  دیفرانسیل تمام داده هایی را که از آخرین نسخه بک آپ  کامل تغییر کرده اند کپی می کند. مثلا اگر یک نسخه بک آپ  کامل در روز دوشنبه انجام شود و یک نسخه بک آپ  دیفرانسیل در روز سه شنبه انجام شود، بک آپ گیری شامل تمام داده هایی است که از دوشنبه تغییر کرده اند.

4. بک آپ گیری آینه ای

یک نسخه بک آپ  آینه ای یک کپی دقیق از داده های منبع ایجاد می کند. برخلاف سایر انواع بک آپ ، بک آپ ‌های آینه‌ای داده‌ها را فشرده، رمزگذاری یا بایگانی نمی‌کنند.

5. حفاظت مداوم از داده ها (CDP)

CDP بک آپ گیری از داده ها را به صورت real-time انجام می دهد و هر تغییر ایجاد شده در داده ها را ثبت می کند. این نوع بک آپ ‌گیری معمولاً در محیط‌هایی استفاده می‌شود که از دست دادن داده‌ها گزینه‌ای نیست، مانند مؤسسات مالی یا سازمان‌های مراقبت‌های بهداشتی.

6. بک آپ گیری ابری

بک آپ گیری ابری شامل ذخیره داده ها در یک سرور راه دور یا مرکز داده است که معمولاً توسط یک فروشنده شخص ثالث ارائه می شود. بک آپ گیری ابری را می توان با استفاده از هر یک از انواع بک آپ گیری فوق انجام داد و مزایای اضافی ذخیره سازی خارج از سایت را ارائه می دهد که از بلایای محلی مانند آتش سوزی یا سیل محافظت می کند.

6 نوع اصلی بک آپ گیری از سرور فیزیکی

5 مزیت بک آپ اطلاعات

  1. بازیابی اطلاعات پس از بروز حوادث غیرمترقبه: بک آپ گیری از داده ها تضمین می کند که در صورت بروز حوادثی از قبیل خرابی سخت افزار، حمله سایبری یا بلایای طبیعی می توان اطلاعات مهم را بازیابی کرد. با حفظ بک آپ گیری از داده های مهم، افراد و سازمان ها می توانند خطر از دست رفتن داده ها را به حداقل برسانند و اطمینان حاصل کنند که اطلاعات حیاتی در دسترس باقی می مانند.
  2. تداوم کسب و کار: بک آپ گیری از سرور فیزیکی برای تداوم کسب و کار ضروری است. اگر یک کسب‌وکار داده‌های مهمی را از دست بدهد، می‌تواند منجر به خرابی قابل توجه، کاهش بهره‌وری و از دست رفتن درآمد شود. با بک آپ ‌گیری منظم از داده‌ها، کسب‌وکارها می‌توانند تأثیر از دست دادن داده‌ها را به حداقل برسانند و اطمینان حاصل کنند که در صورت بروز فاجعه می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند.
  3. حفاظت از داده ها: بک آپ گیری از داده ها در برابر از بین رفتن داده ها به دلیل حذف تصادفی، بدافزار یا حمله سایبری محافظت می کند. با تهیه نسخه بک آپ  از داده های مهم، افراد و سازمان ها می توانند اطمینان حاصل کنند که داده های آنها محافظت می شود و در صورت نقض داده ها قابل بازیابی هستند.
  4. انطباق: بسیاری از صنایع دارای الزامات قانونی و مقرراتی برای بک آپ گیری و نگهداری داده ها هستند. با تهیه نسخه بک آپ از داده های مهم، افراد و سازمان ها می توانند از رعایت این الزامات اطمینان حاصل کنند و از مجازات های قانونی و مالی جلوگیری کنند.
  5. آرامش خاطر: بک آپ گیری از داده ها آرامش خاطر را فراهم می کند. با اطمینان از اینکه داده های مهم بک آپ گیری می شوند و در صورت وقوع حادثه ای پیش بینی نشده قابل بازیابی هستند، افراد و سازمان ها می توانند با دانستن اینکه اطلاعات حیاتی آنها محافظت می شود، آسوده خاطر باشند.

 

 

تفاوت رید و بک آپ چیست؟

بک آپ گیری و RAID اگرچه هر دو به حفاظت از داده ها مربوط می شوند، با اینحال دو مفهوم متفاوت از یکدیگر هستند. در اینجا توضیح مختصری در مورد تفاوت بین بک آپ گیری و RAID آورده شده است:

تفاوت رید و بک آپ چیست؟

 

– بک آپ گیری: بک آپ گیری به فرآیند ایجاد کپی از داده های مهم برای محافظت در برابر از بین رفتن داده ها به دلیل حذف تصادفی، خرابی سخت افزار، سرقت یا سایر بلایای طبیعی اشاره دارد. بک آپ ‌گیری‌ها معمولاً در دستگاه‌های جداگانه مانند هارد دیسک‌های خارجی، فضای ذخیره‌سازی ابری یا درایوهای نوار ذخیره می‌شوند تا اطمینان حاصل شود که داده‌ها در صورت بروز فاجعه محافظت می‌شوند. بک آپ ‌گیری یک لایه حفاظتی اضافی برای داده‌ها فراهم می‌کند و امکان بازیابی اطلاعات را در صورت بروز فاجعه فراهم می‌کند.

-RAID  :RAID (Redundant Array of Independent Disk) یک فناوری ذخیره سازی است که از چندین هارد دیسک برای ایجاد افزونگی و بهبود عملکرد استفاده می کند. RAID اجازه می دهد تا داده ها در چندین هارد دیسک ذخیره شوند و در صورت خرابی یک هارد دیسک، افزونگی را فراهم می کند. سطوح RAID مختلفی وجود دارد که هر کدام دارای سطوح افزونگی و عملکرد متفاوتی هستند. RAID معمولاً در سرورها و سایر محیط های محاسباتی با کارایی بالا استفاده می شود تا اطمینان حاصل شود که داده ها محافظت شده و در دسترس هستند.

به طور خلاصه، بک آپ گیری و RAID دو استراتژی متفاوت برای محافظت از داده ها هستند. بک آپ گیری شامل ایجاد کپی از داده ها برای محافظت در برابر از دست دادن داده ها است، در حالی که RAID شامل استفاده از چندین هارد دیسک برای ایجاد افزونگی و بهبود عملکرد است. باید گفت که می توان از هر دو نسخه بک آپ  و RAID برای محافظت از داده ها استفاده کرد، اما این دو اهداف متفاوتی دارند و در زمینه های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند.

ما در مقالات دیگر به طور کامل رید کردن هارد سرور HP مورد بررسی قرار داده ایم.

 

5 اشتباه رایج هنگام بک آپ گیری

  1. بک آپ ‌گیری نکردن مکرر: یکی از رایج‌ ترین اشتباهاتی که افراد مرتکب می‌شوند، بک آپ نکردن مکرر از داده‌های خود است. انجام منظم تست برای اطمینان از یکپارچگی و بازیابی داده های حیاتی در صورت بروز حادثه ای نامطلوب ضروری است. این تست ها شامل انجام بازیابی‌های آزمایشی برای تأیید اینکه داده‌ها می‌توانند با موفقیت بازیابی شوند و انجام بررسی‌های دوره‌ای برای اطمینان از اینکه رسانه بک آپ  همچنان قابل خواندن و در دسترس است، می‌شود. بک آپ گیری منظم بسته به اهمیت داده ها،  باید روزانه، هفتگی یا ماهانه انجام شود.
  2. تأیید نکردن نسخه‌های بک آپ : مهم است که تأیید کنید نسخه‌های بک آپ به درستی کار می‌کنند و داده‌ها قابل بازیابی هستند. بدون تأیید، هیچ تضمینی وجود ندارد که نسخه بک آپ  کامل و دقیق باشد.
  3. ذخیره نکردن نسخه های بک آپ در خارج از سایت: ذخیره کردن نسخه های بک آپ  در همان مکان با داده های اصلی، محافظت در برابر بلایایی مانند آتش سوزی یا سیل را فراهم نمی کند. بک آپ ‌گیری‌ها باید در خارج از سایت، چه به صورت فیزیکی یا در فضای ابری ذخیره شوند. توصیه می‌شود نسخه‌های بک آپ  را در یک مکان امن خارج از سایت که از نظر جغرافیایی جدا از مرکز داده اولیه است، ذخیره کنید.
  4. رمزگذاری نکردن بک آپ ‌ها: داده‌های بک آپ  باید رمزگذاری شوند تا اطمینان حاصل شود که افراد غیرمجاز به آن‌ها دسترسی ندارند. رمزگذاری داده های بک آپ  برای اطمینان از محرمانه بودن آنها و محافظت در برابر دسترسی غیرمجاز مهم است. توصیه می‌شود از راه‌حل‌های رمزگذاری که از الگوریتم‌های رمزگذاری قوی مانند AES-256 پشتیبانی می‌کنند و اجرای اقدامات امنیتی اضافی مانند حفاظت از رمز عبور و کنترل‌های دسترسی استفاده کنید. بدون رمزگذاری، داده های بک آپ  در برابر سرقت یا نقض داده ها آسیب پذیر هستند ( برای اطلاع بیشتر از فرایند سرقت داده ها به مقاله ی هک شدن سرور ها مراجعه نمایید.)
  5. نداشتن برنامه بک آپ : داشتن یک برنامه بک آپ  که شامل تمام مراحل لازم برای بک آپ گیری از داده ها، تأیید نسخه بک آپ  و بازیابی داده ها در صورت بروز حادثه باشد، بسیار مهم است. بدون برنامه، بازیابی سریع و کارآمد داده ها می تواند دشوار باشد.

 

5 اشتباه رایج هنگام بک آپ گیری

 

 

راهکارهای بک آپ گیری برای سرورهای  HPE ProLiant

سرورهای HPE ProLiant برای بارهای کاری حیاتی طراحی شده اند و عملکرد، قابلیت اطمینان و مقیاس پذیری بالایی را ارائه می دهند. برای اطمینان از ایمنی داده‌های مهم، پیاده‌سازی یک راه‌حل بک آپ  که حفاظت جامع در برابر از دست رفتن داده‌ها به دلیل خرابی سخت‌افزار، خطای انسانی، بلایای طبیعی و سایر خطرات احتمالی را فراهم کند، بسیار مهم می باشد.

در این راهنما، راهکارهای مختلف بک آپ گیری موجود برای سرورهای  HPE ProLiant، همراه با مزایا و معایب آنها را مورد بحث قرار خواهیم داد.

راهکارهای بک آپ گیری محلی

سرورهای HPE ProLiant دارای چندین راه حل بک آپ گیری محلی هستند که می توانند برای محافظت از داده های ذخیره شده در هارد دیسک های سرور استفاده شوند که شامل موارد زیر می باشد:

HPE Smart Array Controller

HPE Smart Array Controller یک رید کنترلر داخلی است که از چندین سطح RAID پشتیبانی می کند و حفاظت از داده ها را از طریق انعکاس یا نوار دیسک ارائه می دهد. کنترلر را می توان به گونه ای پیکربندی کرد که در صورت خرابی هارد دیسک، بک آپ گیری و بازیابی خودکار داده ها را فراهم کند.

رابط مدیریت (iLO) HPE Integrated Lights-Out

iLO سرور HPE یک رابط مدیریتی مبتنی بر وب است که دسترسی از راه دور به سرورهای HPE ProLiant را فراهم می کند. این رابط شامل ویژگی های مختلفی از جمله دسترسی از راه دور کنسول، نظارت بر سخت افزار و قابلیت های بازیابی سیستم است.

یکی از ویژگی‌های کلیدی HPE iLO توانایی آن در انجام بک آپ ‌گیری و بازیابی کامل سیستم با استفاده از ویژگی Integrated Remote Console (IRC)  است . IRC به کاربران این امکان را می دهد که سرور را از راه دور در یک تصویر سیستم عامل از پیش پیکربندی شده بوت کرده و سپس می تواند برای عملیات بک آپ گیری و بازیابی استفاده نمایند.

مدیریت بازیابی سیستم  HPE (HPE System Recovery Manager)

HPE System Recovery Manager  یک راه حل نرم افزاری است که قابلیت بک آپ گیری و بازیابی خودکار را برای سرورهای HPE ProLiant فراهم می کند. این نرم افزار تصویری از کل سیستم از جمله سیستم عامل، برنامه ها و داده ها ایجاد می کند و آن را در یک مکان محلی یا شبکه ذخیره می کند.

این نرم افزار می تواند بک آپ گیری کامل و افزایشی را انجام دهد و در صورت از بین رفتن یا خرابی اطلاعات، سیستم را به حالت قبلی بازگرداند. علاوه بر این، HPE System Recovery Manager  قابلیت‌های مدیریت متمرکز و گزارش‌دهی را فراهم می‌کند که نظارت بر کارهای بک آپ ‌گیری و اطمینان از حفاظت از داده‌ها را آسان می‌کند.

راه حل های بک آپ گیری شخص ثالث

در حالی که راه‌حل‌های بک آپ ‌گیری محلی سطحی از حفاظت از داده‌ها را ارائه می‌دهند، ممکن است برای سازمان‌هایی با محیط‌های پیچیده فناوری اطلاعات و الزامات سخت‌گیرانه در بک آپ گیری این موارد کافی نباشند. در چنین مواردی، راه‌حل‌های بک آپ ‌گیری شخص ثالث می‌توانند حفاظت قوی‌تر و انعطاف‌پذیری بیشتری را ارائه دهند.

برخی از راهکارهای محبوب بک آپ گیری شخص ثالث برای سرورهای HPE ProLiant عبارتند از:

بک آپ گیری در فضای ابری

بک آپ ‌گیری از داده‌ها در فضای ابری می‌تواند حفاظت و انعطاف‌پذیری بیشتری را برای سازمان‌هایی با محیط‌های IT از راه دور یا توزیع‌شده فراهم کند.

 سیستم‌های StoreOnce Backup

سیستم‌های StoreOnce Backup قابلیت‌های پیشرفته‌ای را ارائه می‌کنند که نیازهای ذخیره‌سازی بک آپ  را کاهش می‌دهند و عملیات بک آپ ‌گیری و بازیابی سریع‌تر و کارآمدتر را ممکن می‌سازند. سیستم‌های StoreOnce Backup  و راه‌حل‌های بک آپ ‌گیری مبتنی بر فضای ابری مانند HPE Cloud Volumes Backup و HPE Cloud Bank Storage قابلیت‌های بک آپ ‌گیری و بازیابی با کاربری آسان، مقیاس‌پذیر و قابل اعتماد را ارائه می‌کنند که می‌توانند برای رفع نیازها و نیازهای منحصر به فرد هر سازمانی پیکربندی شوند. سیستم‌های بک آپ ‌گیری StoreOnce انواع مختلفی از گزینه‌های استقرار، از جمله لوازم فیزیکی، لوازم مجازی و راه‌حل‌های مبتنی بر فضای ابری را ارائه می‌دهند که انعطاف‌پذیری و مقیاس‌پذیری را برای پاسخگویی به نیازهای هر محیط فناوری اطلاعات فراهم می‌کنند.

بک آپ ‌گیری HPE Cloud Volumes یک راه‌حل بک آپ  کاملاً مدیریت‌شده و محلی برای بارهای کاری مبتنی بر فضای ابری ارائه می‌کند. همینطور HPE Cloud Bank Storage ذخیره‌سازی بک آپ  خارج از سایت را در ابرهای عمومی پیشرو مانند AWS، Microsoft Azure و Google Cloud Platform فعال می‌کند.

این سیستم ها با انواع راه حل های نرم افزارهای بک آپ سرور از جمله موارد زیر که برخی از محبوب ترین نرم افزارهای بک آپ اطلاعات برای سرور هستند ادغام می شوند. در زیر به معرفی جزئی این نرم افزارها و ویژگی های آن ها می پردازیم:

1. Acronis Backup

Acronis Backup یک راه حل جامع بک آپ گیری و بازیابی است که از طیف گسترده ای از پلتفرم ها، از جمله سرورهای فیزیکی و مجازی، محیط های ابری و دستگاه های تلفن همراه پشتیبانی می کند. این نرم افزار شامل ویژگی هایی مانند تصویربرداری دیسک، تأیید اعتبار بک آپ ، و گزینه های بازیابی دانه ای است.

 

2. Veeam Backup & Replication

Veeam Backup & Replication یک راه حل بک آپ گیری و بازیابی سریع است که برای محیط های مجازی از جمله VMware و Hyper-V طراحی شده است. این نرم افزار دارای ویژگی های پیشرفته ای مانند حفاظت تقریباً مداوم داده ها، بازیابی فوری VM ، قابلیت های خودکار خطا  و اتصال ابری می باشد.

Veeam  از طیف گسترده ای از اهداف بک آپ از جمله ذخیره سازی محلی و شبکه و ارائه دهندگان ذخیره سازی ابری مانند AWS و Microsoft Azure پشتیبانی می کند. این نرم‌افزار همچنین می‌تواند با سیستم‌های HPE StoreOnce Backup ادغام شود و قابلیت‌های کپی و فشرده‌سازی داده‌ها را برای عملیات بک آپ ‌گیری و بازیابی کارآمدتر فراهم کند.

 

نرم افزار بک آپ سرور Veeam Backup & Replication

3. Commvault Complete Backup & Recovery 

Commvault Complete Backup & Recovery  یک راه حل جامع بک آپ گیری است که بک آپ گیری و بازیابی خودکار را برای بارهای کاری فیزیکی، مجازی و مبتنی بر فضای ابری فراهم می کند. این نرم افزار شامل ویژگی هایی مانند مدیریت snapshot  ، global deduplication  و بازیابی خودکار درصورت وقوع بلایای طبیعی است.

Commvault از طیف گسترده ای از اهداف بک آپ ، از جمله ذخیره سازی دیسک و ارائه دهندگان ذخیره سازی ابری مانند AWS و Microsoft Azure پشتیبانی می کند. این نرم‌افزار همچنین می‌تواند با سیستم‌های HPE StoreOnce Backup یکپارچه شود و قابلیت‌های تکراری و تکراری پیشرفته را برای حفاظت کارآمدتر از داده‌ها فراهم کند.

 

4.Veritas NetBackup

Veritas NetBackup  یک راه حل بک آپ گیری در سطح سازمانی است که حفاظت یکپارچه داده ها را برای بارهای کاری فیزیکی، مجازی و مبتنی بر فضای ابری فراهم می کند. این نرم افزار شامل ویژگی های پیشرفته ای مانند حذف مجدد جهانی، بازیابی خودکار بلایای طبیعی و بک آپ گیری و بازیابی با آگاهی از برنامه است.

NetBackup از طیف گسترده ای از اهداف بک آپ از جمله ذخیره سازی دیسک، درایوهای نوار، و ارائه دهندگان ذخیره سازی ابری مانند AWS و Microsoft Azure پشتیبانی می کند. این نرم‌افزار همچنین می‌تواند با سیستم‌های HPE StoreOnce Backup یکپارچه شود و قابلیت‌های تکراری و تکراری پیشرفته را برای حفاظت کارآمدتر از داده‌ها فراهم کند.

نرم افزار بک آپ گیری سرور فیزیکی Veritas NetBackup

 

5. Backup Exec

Backup Exec یک راه حل بک آپ گیری و بازیابی است که برای مشاغل کوچک و متوسط طراحی شده است. از طیف گسترده‌ای از پلتفرم‌ها از جمله سرورهای فیزیکی و مجازی پشتیبانی می‌کند و شامل ویژگی‌هایی مانند زمان‌بندی بک آپ ‌گیری، مدیریت از راه دور و اتصال ابری است.

6. Carbonite Server Backup

Carbonite Server Backup یک راه حل بک آپ گیری از سرور فیزیکی است که برای مشاغل کوچک و متوسط   طراحی شده است. از طیف وسیعی از پلتفرم‌ها، از جمله سرورهای فیزیکی و مجازی پشتیبانی می‌کند و شامل ویژگی‌هایی مانند زمان‌بندی بک آپ ‌گیری، فضای ذخیره‌سازی نامحدود ابری و بازیابی metal-bare است.

در مقاله ی معرفی نرم افزارهای امنیتی سرور توضیحات کاملی در مورد نرم افزارهای امنیتی سرور و مواردی که قابلیت بک آپ اطلاعات را دارا هستند، ارائه نمودیم.

سهولت بک آپ گیری از داده ها بسته به سخت افزار سرور خاص و راه حل بک آپ  مورد استفاده متفاوت است. با این حال بک آپ ‌گیری برای سرورهایی که با قابلیت‌های بک آپ ‌گیری و بازیابی قوی طراحی شده‌اند و پشتیبانی داخلی از راه‌حل‌های بک آپ ‌گیری محلی و شخص ثالث دارند آسان‌تر خواهد بود.

به عنوان مثال، سرورهای HPE ProLiant با رید کنترلرهای داخلی سرور ، رابط های مدیریت از راه دور و راه حل های نرم افزاری بک آپ  طراحی شده اند که قابلیت های جامع بک آپ گیری و بازیابی را ارائه می دهند. این ویژگی ها محافظت از داده های مهم ذخیره شده در سرور را آسان تر می کند.

در نهایت، سهولت بک آپ ‌گیری از داده‌ها به عوامل مختلفی از جمله اندازه و پیچیدگی محیط فناوری اطلاعات، انواع داده‌های بک آپ ‌گیری‌شده و راه‌حل خاص بک آپ  مورد استفاده بستگی دارد. مهم است که یک راه حل بک آپ  انتخاب کنید که تعادل مناسبی از هزینه، عملکرد، قابلیت اطمینان و سهولت استفاده را برای نیازها و الزامات منحصر به فرد سازمان شما فراهم کند.

 

مزایای سرورهای HPE ProLiant Gen 10 در بک آپ گیری اطلاعات

سرورهای HPE ProLiant Gen10 با توجه به ویژگی‌های امنیتی داخلی که دارند، به یکی از امن‌ترین سرورهای استاندارد صنعتی جهان در برابر حملات سایبری و همچنین با سرعت بالای بازیابی از خرابی ها شهرت یافته اند.

HPE Rapid Setup یک ابزار نصب ساده و هدایت شده برای این نوع از سرورها است که زمان راه اندازی و احتمال خطا را کاهش می دهد. مشاغلی که به بیش از 10 ترابایت فضای ذخیره سازی با کارایی بالا نیاز دارند یا به سرورهای اضافی برای اپلیکیشن های در دسترس بسیاری نیاز دارند، بایستی راه حل فایل ذخیره سازی اشتراکی متشکل از سرور HPE ProLiant DL360 Gen10 همراه با یک آرایه ذخیره سازی خارجی HPE MSA را  در نظر بگیرند.

بطور کلی سرورهای HPE ProLiant Gen 10 از مزایای زیر برخوردارند.

  • با استفاده از محصولات HPE RDX و StoreEver برای بک آپ ‌گیری و ذخیره‌سازی بایگانی، این اطمینان به کاربر داده می شود که از داده‌ها در حالت استراحت با رمزگذاری اختیاری راه‌حل‌های بک آپ ‌گیری HPE Secureمحافظت می شود.

HPE RDX

  • گزینه ابر ترکیبی با HPE Cloud Volumes و Azure Backup Service برای بک آپ گیری و بازیابی خودکار فایل ها قابل استفاده می باشد.
  • با انتخاب تنظیمات بهینه‌شده برای داده‌های فایل یا بک آپ ‌گیری و بازیابی در برابر حوادث غیر منتظره، که بر روی سرورهای تاور یا رک مونتHPE ProLiant با Windows Server ساخته شده‌اند، قدرت رسیدگی به نیازهای فایل و نسخه بک آپ کم نظیر به دست خواهد آمد.

 

چرا از استوریج کیونپ برای بک آپ گیری استفاده می شود؟

 

استوریج QNAP (ارائه دهنده تجهیزات شبکه با کیفیت) به دلایل مختلفی استفاده می شود، از جمله:

  1. ذخیره سازی و مدیریت داده ها: استوریج کیونپ یک مکان متمرکز برای ذخیره و مدیریت داده ها فراهم می کند و دسترسی و مدیریت داده های سازمان ها را آسان تر می کند.
  2. بک آپ گیری و بازیابی اطلاعات پس از حادثه : استوریج کیونپ را می توان برای اهداف بک آپ گیری و بازیابی اطلاعات پس از حادثه استفاده کرد و به سازمان ها اجازه می دهد از داده های خود محافظت کنند و از تداوم کسب و کار در صورت وقوع حادثه اطمینان حاصل کنند.
  3. همکاری و اشتراک گذاری: استوریج کیونپ می تواند برای تسهیل همکاری و به اشتراک گذاری فایل ها و داده ها در سازمان ها مورد استفاده قرار گیرد و به کارمندان اجازه می دهد به طور مؤثرتر و کارآمدتر با یکدیگر کار کنند.
  4. Media streaming: استوریج کیونپ را می توان برای پخش رسانه استفاده کرد و به کاربران اجازه می دهد موسیقی، فیلم ها و سایر فایل های رسانه ای را روی دستگاه خود از طریق شبکه پخش کنند.
  5. مجازی سازی: استوریج کیونپ می تواند برای اهداف مجازی سازی مورد استفاده قرار گیرد و به سازمان ها اجازه می دهد ماشین های مجازی و برنامه های کاربردی میزبان را بر روی دستگاه استوریج اجرا کنند.

به طور کلی، استوریج QNAP یک راه‌حل ذخیره‌سازی همه‌کاره و انعطاف‌پذیر است که می‌تواند برای طیف وسیعی از اهداف، از جمله ذخیره‌سازی و مدیریت داده، بک آپ ‌گیری و بازیابی فاجعه، همکاری و اشتراک‌گذاری، پخش رسانه و مجازی‌سازی استفاده شود.

استفاده از استوریج کیونپ برای بک آپ گیری از اطلاعات سرور HP

نتیجه گیری

سرورهای HPE ProLiant اجزای حیاتی زیرساخت مدرن فناوری اطلاعات هستند و حفاظت از داده های ذخیره شده در این سرورها برای تداوم و موفقیت کسب و کار ضروری است. فرقی نمی‌کند که از راهکارهای بک آپ ‌گیری محلی، نرم‌افزار بک آپ ‌گیری شخص ثالث یا سیستم‌های بک آپ ‌گیری مبتنی بر فضای ابری همچونHPE StoreOnce  استفاده می کنید، آنچه که اهمیت بیشتری دارد پیروی از بهترین شیوه‌ها و اجرای یک استراتژی جامع برای بک آپ ‌گیری است تا به کمک آن نیازها و الزامات منحصربه‌فرد سازمان شما برآورده گردد و داده های ارزشمندتان در مواجهه با تهدیدها و چالش‌های غیرمنتظره محافظت شوند.

image_pdfدانلود PDF
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *