اطلاعات تماس

info@sarirserver.com 91008063

هدر

Saror Server logo

حملات سایبری به سرورها چگونه اتفاق می‌افتد و راه‌های مقابله با آن چیست؟

حملات سایبری به سرورها و راه های مقابله با آن

اگر دارای سرور فیزیکی و یا حتی رایانه ی شخصی باشید احتمال بروز حملات سایبری پدیده ی دور از ذهنی نخواهد بود!

حملات سایبری به سرورها به اشکال و روش‌های مختلفی از جمله ایمیل‌های فیشینگ، حملات DDoS، حملات باج‌افزار و حملات بدافزار انجام می‌شود. این حملات می توانند امنیت سرور شما را به خطر بیندازند، داده های حساس را به سرقت ببرند و عملیات تجاری شما را فلج کنند.

بنابراین، اجرای اقدامات پیشگیرانه و افزایش امنیت سرور خود برای کاهش خطرات ناشی از حملات سایبری بسیار مهم است. در این مقاله به روش‌های مختلف حملات سایبری به سرورها و راه‌های مقابله با آن‌ها می‌پردازیم.

هرچند کسب اطلاعات در مورد خرید سرور hp و مطالعه ی راهنمای خرید سرور hp در کیفیت این امنیت بی تاثیر نیست.

ایمیل های فیشینگ

ایمیل های فیشینگ یکی از رایج ترین حملات سایبری به سرورها هستند که مجرمان سایبری از آن استفاده می کنند. این ایمیل‌ها برای فریب گیرنده طراحی شده‌اند تا اطلاعات حساس را در اختیار دیگران قرار دهند یا روی پیوندهایی که منجر به دانلود بدافزار می‌شوند کلیک کنند. ممکن است به نظر برسد که یک ایمیل فیشینگ از یک منبع قانونی، مانند یک بانک یا یک پلت فرم رسانه اجتماعی آمده است، اما ممکن است حاوی لینک های فریبنده ای باشد که کاربر را به یک وب سایت مخرب هدایت کند.

برای جلوگیری از گرفتار شدن در دام این حملات، کاربران باید همیشه هویت فرستنده را تأیید کنند و از کلیک بر روی پیوندها یا دانلود پیوست‌ها از ایمیل‌های مشکوک خودداری کنند. جلسات آموزشی منظم در مورد شناسایی و اجتناب از ایمیل های فیشینگ باید برای کارمندان برگزار شود و فیلترهای هرزنامه باید برای کاهش تعداد ایمیل های فیشینگ که به دست کاربران می رسد، اجرا شود.

 

حملات DDoS

حمله Distributed Denial of Service (DDoS) زمانی است که از چندین سیستم برای غلبه بر ترافیک سرور استفاده می شود و باعث از کار افتادن یا غیرقابل دسترس شدن آن می شود. از این حملات می توان برای اخاذی از مشاغل، ایجاد اختلال در خدمات یا صرفاً برای سرگرمی استفاده کرد.

برای محافظت از سرور خود در برابر حملات DDoS، استفاده از یک سرویس پیشگیری از DDoS یا فایروال قابل اعتماد که می تواند ترافیک با حجم بالا را از دسترسی به سرور شما شناسایی کرده و از آن جلوگیری کند، بسیار مهم است. پیکربندی فیلترهایی که می توانند ترافیک ورودی از منابع مشکوک را شناسایی کنند و نرخ را برای ترافیک سطح برنامه محدود کنند، می تواند احتمال حملات DDoS را به طور چشمگیری کاهش دهد.

حملات DDoS

حملات باج افزار

حملات باج‌افزاری روز به روز در حال گسترش بیشتر هستند ، این حملات می‌توانند صدمات قابل‌توجهی به سرور و در بسیاری از موارد به عملیات تجاری وارد کنند. حمله باج افزار شامل آلوده کردن سرور به بدافزاری است که فایل های داده را رمزگذاری می کند و آنها را غیرقابل استفاده می کند و در نتیجه برای انتشار آنها باج خواهی می کنند.

برای جلوگیری از آسیب در برابر حمله باج‌افزار، مطمئن شوید که از تمام داده‌های حیاتی به طور منظم نسخه پشتیبان تهیه کرده‌اید و اطمینان حاصل کنید که نرم‌افزار بازیابی به درستی کار می‌کند، بنابراین در صورت لزوم می‌توانید به سرعت داده‌ها را از آخرین نسخه پشتیبان بازیابی کنید. همچنین، مطمئن شوید که همه نرم‌افزارها و سیستم‌عامل‌ها با آخرین نسخه های امنیتی به‌روز هستند، زیرا اکثر باج‌افزارها از باگ های موجود در نرم‌افزارهای قدیمی سوءاستفاده می‌کنند.

 

حملات بدافزار

حملات بدافزار شامل نصب نرم افزاری بر روی سرور است که بتواند داده های حساس را بدزدد، به سیستم عامل سرور آسیب برساند یا به مجرمان سایبری کمک کند تا کنترل سرور را به دست گیرند. انواع رایج حملات بدافزار شامل Trojan horse (اسب های تروآ) ، ویروس ها، کرم ها و جاسوس افزارها هستند.

برای جلوگیری از حملات بدافزار، اطمینان از اینکه همه نرم افزارها دارای آخرین نسخه های امنیتی هستند و اطمینان از اینکه سرور توسط نرم افزار آنتی ویروس و فایروال قوی ایمن شده، ضروری است. در نهایت مطمئن شوید که همه کاربران رمزعبور هایی قوی دارند که مرتباً تغییر می کنند. محدود کردن دسترسی به سرور فقط برای کسانی که به آن نیاز دارند نیز توصیه می شود.

امنیت سرور

اقدامات امنیتی HPE برای مقابله با حملات سایبری

 شرکت Hewlett Packard (HPE) با آگاهی از خسارت بار بودن حملات سایبری برای کسب‌وکارها (اعم از خرابی های پر هزینه و نقض اطلاعات) ، ابتکارات بسیاری را برای مبارزه با حملات سایبری و محافظت از سرورهای مشتریان خود اجرا کرده است. برخی از ابتکارات کلیدی و اقدامات امنیتی HPE برای مبارزه با حملات سایبری عبارتند از:

Silicon Root of Trust

سرورهای HPE از یک ویژگی امنیتی داخلی به نام Silicon Root of Trust استفاده می کنند که از سیستم عامل سرور در برابر حملات خارجی محافظت می کند. این ویژگی تضمین می کند که سیستم عامل دستکاری نشده و فرآیند بوت سرور ایمن است. این ویژگی در سخت افزار تعبیه شده و به طور پیش فرض فعال است و غیرفعال کردن آن را تقریبا غیرممکن می کند.

 

HPE ILO Security

HPE Integrated Lights Out (ILO)  ابزاری قدرتمند برای مدیریت و نظارت است که در سرورهای HPE استفاده می شود. HPE چندین تدابیر امنیتی را برای محافظت از ابزارهای HPE ILO در برابر استفاده مجرمان سایبری اجرا کرده است. ویژگی هایی مانند Secure Boot و Trusted Platform Module (TPM) از دسترسی غیرمجاز و دستکاری داده ها جلوگیری می کند.

 

تنظیم هوشمند سیستم

سرورهای HPE دارای ویژگی تنظیم هوشمند سیستم هستند که از طریق تجزیه و تحلیل الگوهای رفتاری سرور به شناسایی و جلوگیری از تهدیدات امنیتی بالقوه کمک  می کند. این ویژگی از طریق فرآیندی به نام تجزیه و تحلیل امنیتی زمان اجرا به دست می آید، جایی که سرور به طور خودکار هر گونه فعالیت مشکوک را شناسایی کرده و تجزیه و تحلیل زمان اجرا را برای جلوگیری از حملات انجام می دهد.

 

راه‌اندازی امن

سرور HPE راه‌اندازی ایمن را فراهم می‌کند که تضمین می‌کند فقط سیستم‌افزار و نرم‌افزار تأیید شده به منابع مهم سیستم دسترسی دارند. این ویژگی در برابر بدافزارهایی که می توانند فرآیند بوت و سفت افزار سیستم را به خطر بیندازند، محافظت می کند.

 

زنجیره تامین مطمئن HPE

HPE با طراحی مدل زنجیره تامین قابل اعتماد خود ، خاطر خریداران خود را بابت  ایمن بودن اجزای سرور راحت کرده است. این مدل تضمین می کند که تمامی اجزای سازنده به طور ایمن تولید، بسته بندی، حمل  و در حین تحویل محافظت شده اند. هر مؤلفه ای که وارد پلتفرم HPE می شود باید تحت آزمایش های دقیق قرار گیرد و سیستم سرور قبل از ذخیره یا انتقال داده های حساس آزمایش شود.

 

به‌روزرسانی‌های فریمور

سرورهای HPE به‌روزرسانی‌های فریمور را برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و سوءاستفاده‌های امنیتی شناخته‌شده ارائه می‌کنند. HPE مرتباً نسخه‌های امنیتی فریمور را عرضه می‌کند تا سرورهای خود را ایمن نگه دارد . این به‌روزرسانی‌ها ممکن است خودکار باشند و یا اینکه نیاز به مداخله کاربر داشته باشند.

 

خدمات امنیتی HPE

HPE مجموعه ای جامع از خدمات امنیتی را برای مشتریان سرور خود ارائه داده است. این خدمات شامل محافظت در برابر حملات DDoS، سرقت داده ها و باج افزار، ارائه مشاوره تخصصی و پیاده سازی راه حل های امنیتی سفارشی است. برای اطلاعات بیشتر می توانید به وبسایتHPE مراجعه نمایید.مقابله با حملات سایبری بر روی سرورها

نتیجه گیری

با برنامه ریزی مناسب و اقدامات پیشگیرانه می توان از حملات سایبری به سرورها جلوگیری کرد. پشتیبان‌گیری منظم از داده‌ها، استفاده از گذرواژه‌های قوی و محدود کردن دسترسی به سرور، پیاده‌سازی نرم‌افزار آنتی‌ویروس و فایروال قوی، و به‌روزرسانی همه نرم‌افزارها با آخرین نسخه های امنیتی برخی از اقدامات ضروری برای محافظت از سرورها در برابر حملات سایبری است. در برخی از قطعات جانبی سرورها نیز تدابیری برای برقراری امنیت در سرورها اتخاذ شده است مواردی از قبیل بهره گیری از تکنولوژی SGX در پردازنده های سرور اینتل،   هارد سرورهای  HP DS  و کد تصحیح خطا (ECC) در رم ها از این دست هستند). علاوه بر این، انجام آموزش منظم کارکنان در مورد آگاهی امنیتی و اهمیت شیوه‌های امنیتی فناوری اطلاعات برای محافظت از سرورهای شما در برابر حملات سایبری بسیار مهم است.

به طور کلی، HPE چندین ابتکار را برای محافظت از سرورهای مشتریان خود در برابر حملات سایبری اجرا کرده است. این طرح‌ها برای اطمینان از ایمن بودن قطعات سخت‌افزار و نرم‌افزار سرور HPE با طراحی، شناسایی تهدیدات نوظهور و اصلاح آسیب‌پذیری‌های شناخته شده طراحی شده‌اند.

image_pdfدانلود PDF
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال پیام در تلگرام و واتس آپ
گفتگو را شروع کنید

سلام! از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.