اطلاعات تماس

info@sarirserver.com 91008063

هدر

Saror Server logo

کلاسترینگ سرور

کلاسترینگ سرور

کلاسترینگ سرور (خوشه بندی) سرور تکنیکی است که برای افزایش عملکرد و در دسترس بودن یک سیستم سرور استفاده می شود و شامل اتصال چندین سرور در یک کلاستر است که با هم کار کنند تا سرویس های قوی تر و قابل اعتمادتری نسبت به یک سرور ارائه دهند.

کلاسترینگ سرور چیست؟

در شبکه های کامپیوتری،کلاسترینگ سرور روشی برای پیوند دادن چندین سرور به یکدیگر بکار می رود تا به عنوان یک واحد عمل کنند. یک کلاستر سرور شامل گروهی از سرورها است که به طور همزمان تحت یک آدرس IP واحد کار می کنند. سرورهای کلاستر‌ی معمولاً برای سرورهایی که شامل فایل‌ها، چاپ‌ها، پایگاه‌های داده و پیام‌ها هستند مورد استفاده قرار می گیرند.

 این رویکرد برای بهبود در عملکرد و در دسترس بودن استفاده می شود. ایده ی اصلی کلاسترینگ سرور، ایجاد گروهی از سرورها است که بتوانند بار پردازشی را به اشتراک بگذارند و حجم زیادی از ترافیک را مدیریت کنند. با توزیع بار کاری در چندین سرور، کلاسترینگ سرور تضمین می کند که هیچ سروری بیش از حد بارگیری نمی شود و به این ترتیب تاخیر یا خرابی به نحو چشمگیری کاهش می یابد. (در مقاله ی افزایش سرعت سرور بیشتر در مورد راهکارهای افزایش سرعت سرور ها مطالبی را عنوان نمودیم.) 

کلاسترینگ سرور یک گروه واحد از سرورها است که تحت یک آدرس IP واحد توزیع و مدیریت می شوند. این راه‌اندازی دسترسی بالاتر، متعادل‌سازی بار مناسب و مقیاس‌پذیری سیستم را تضمین می‌کند. هر سرور مرتبط با یک کلاستر، یک گره نامیده می شود که دارای منابع ذخیره سازی (هارد دیسک)، حافظه (RAM) و پردازش (CPU سرورخاص خود برای فرمان است. اگر یک سرور درون کلاستر از کار بیفتد، کار به راحتی به سرور دیگری منتقل می شود. این فرآیند که به عنوان کلاسترینگ سرور شکست خورده شناخته می‌شود، به شما کمک می‌کند تا از خرابی جلوگیری کنید. قطعی ها به دلیل خرابی نرم افزار، رویدادهای خارجی در سایت سرور فیزیکی و خرابی سخت افزار ایجاد می شوند. هنگامی که سرور دیگری کنترل می شود، کلاستر ها زمان خرابی و قطعی را کاهش می دهند و از آنجایی که کار بدون وقفه است، کاربران می توانند به راحتی به منابع مربوط به سرور در هر لحظه دسترسی داشته باشند . این کلاسترها حفاظت از داده ها را افزایش می دهند و ثبات پیکربندی کلاستر را در طول زمان حفظ می کنند. کلاسترینگ سرور  سرور همچنین در دسترس بودن بالاتر، تعادل بار مناسب و مقیاس پذیری سیستم را تضمین می کند. 

کلاسترینگ سرور به محافظت در برابر قطعی‌هایی که در نتیجه خرابی نرم‌افزار، خرابی سخت‌افزار و رویدادهای خارجی بر روی سایت فیزیکی سرور رخ می‌دهد، کمک می‌کند. یک کلاستر سرور قادر به مقابله با موارد زیر می باشند:

  • خرابی های برنامه/سرویس (Application/Service Failures) : سرورهای کلاستر شده می توانند با خرابی های برنامه/سرویس ناشی از خطاهای مهم مربوط به نرم افزار یا سرویس هایی که برای عملکرد سرور یا مرکز داده بسیار مهم هستند، مقابله کنند. با این حال، خرابی برنامه/سرویس به دلیل عوامل دیگری نیز ایجاد می شود و اجتناب ناپذیر است.
  • خرابی‌های سخت‌افزار/سیستم ( Hardware/System Failures) : یک کلاستر سرور همچنین به مقابله با خرابی‌های سخت‌افزاری کمک می‌کند که می‌تواند بر اجرای روان سرویس‌های شما تأثیر بگذارد. خرابی‌های سخت‌افزار/سیستم به دلیل گرمای بیش از حد (برای اطلاع از دلایل گرم شدن بیش از حد سرور و راه های مقابله با آن به مقاله ی گرم شدن بیش از حد سرور مراجعه نمایید)، بهینه‌سازی ضعیف یا پایان یافتن طول عمر محصول ایجاد می‌شوند. اجزای سخت افزاری  که در این فرآیند تحت تأثیر قرار می گیرند عبارتند از CPU، رم ، پاور سرور و هارد سرور.
  • خرابی های سایت (Site Failures) : خرابی های سایت بسیار گسترده است. کلاستر های سرور به مقابله با مشکلات مربوط به سایت ناشی از رویدادهای خارج از محیط مرکز داده، مانند مشکلات طبیعی، قطعی برق و … کمک می کنند.

 

نحوه ی عملکرد کلاسترهای سرور

یک کلاستر سرور معمولاً از دو یا چند سرور متصل از طریق یک شبکه تشکیل شده است. سرورها ممکن است از نظر فیزیکی در مکان‌های مختلفی قرار داشته باشند، اما آنها تحت یک آدرس IP واحد به یکدیگر متصل هستند تا به عنوان یک موجودیت واحد عمل کنند. سرورهای کلاستر شده به گونه‌ای پیکربندی شده‌اند که با هم کار کنند تا درخواست‌های دریافتی از کاربران را مدیریت کنند. هنگامی که یک درخواست وارد می شود، بر اساس قوانین یا الگوریتم های از پیش تعریف شده در بین سرورهای کلاستر شده توزیع می شود. هر سرور بخش اختصاص داده شده از درخواست خود را پردازش می کند و نتایج را برای کاربر ارسال می کند.

هر زمان که یکی از سرورها با قطع سرویس مواجه شود، کلاستر های سرور به سرور دیگری اجازه می دهند تا عملیات را انجام دهد و قبل از اینکه کاربر دچار قطعی یا خرابی شود، بار کاری را به سرور دیگری توزیع می کند. در اصل، کلاستر‌های سرور به کاربران کمک می‌کنند تا زمان خرابی را کاهش دهند و به جای خاموش شدن، کارایی عملکرد را بهبود بخشند. هر سرور قرار گرفته در کلاستر مسئول مدیریت و مالکیت اجزای خود هستند، به این معنی که در صورت از کار افتادن یک سرور در کلاستر، کار به راحتی می تواند به سرور دیگری منتقل شود و از این طریق، کاربران می توانند به راحتی به منابع مرتبط با سرور دسترسی داشته باشند بی آنکه با وقفه ای در کارشان مواجه شوند.

 

وقتی در مورد کلاستر های سرور صحبت می کنیم، ذکر آدرس IP مهم است. این به این دلیل است که سرورها برای عملکرد بر روی آدرس های IP کار می کنند. آدرس IP (پروتکل اینترنت) که آدرس اینترنتی یا شماره IP نیز نامیده می شود، یک برچسب عددی است که به دستگاه های مختلف متصل به یک شبکه کامپیوتری که از پروتکل IP برای ارتباط استفاده می کند داده می شود.

آدرس IP به شناسایی یک دستگاه خاص در یک شبکه خاص کمک می کند. یک آدرس IP به عنوان یک شناسه برای یک دستگاه عمل می کند که امکان ارتباط مجازی بین منبع و مقصد را فراهم می کند. دو نوع آدرس IP که در حال حاضر در اینترنت وجود دارند IPv4 و IPv6 هستند.

دو نوع معمولی کلاستر سرور وجود دارد ؛ دستی و خودکار. کلاستر‌های دستی راه‌حل ایده‌آلی نیستند زیرا پیکربندی دستی یک گره به IP داده و آدرس یکسان همراه با خرابی است. حتی یک توقف 2 تا 5 دقیقه ای می تواند مشکل آفرین باشد. از سوی دیگر، کلاستر های خودکار به شما امکان می دهند نرم افزار را زودتر از موعد پیکربندی کنید. این نوع راه اندازی کلاستر به طور خودکار سوئیچ سرور را انجام می دهد.

 

چگونه یک کلاستر سرور را پیکربندی کنیم؟

پیکربندی کلاستر سرور مستلزم راه اندازی یک پایگاه داده مشترک و سیستم فایل برای سرورهایی است که قصد استفاده از آنها را دارید.

برای راه اندازی سرورهای خود در یک پیکربندی کلاستری، باید هر سیستم فیزیکی را پیکربندی کنید و سرورها را به پایگاه داده و ذخیره سازی شبکه یکسان متصل کنید. سپس می توانید بار متعادل کننده را برای توزیع ترافیک بین سرورها پیکربندی کنید. این کار را می توان به صورت دستی یا خودکار با استفاده از نرم افزار انجام داد.

برای اینکه سرور کلاستری شما به طور موثر کار کند، باید مطمئن شوید که هر سرور در کلاستر نسخه مشابهی از IBM™ UrbanCode™ Deploy  را اجرا می کند، و همچنین باید در همان شبکه متصل باشند. به عنوان مثال، مطمئن شوید که قوانین فایروال شما می توانند به خوبی با سرورهای شما از طریق HTTPS و JMS ارتباط برقرار کنند.

 

طبقه بندی کلاسترها 

طبقه بندی بر اساس نحوه ی اتصال سیستم کلاستر

سه نوع کلاستر سرور بر اساس نحوه اتصال سیستم کلاستر (گره) به دستگاه مسئول ذخیره داده های پیکربندی وجود دارد.

  1. Single Quorum Cluster(کلاستر حد نصاب منفرد یا استاندارد) 

پرکاربردترین کلاستر و همچنین به عنوان کلاستر حد نصاب استاندارد شناخته می شود. این نوع کلاستر دارای چندین گره با یک یا چند آرایه دیسک کلاستری است که از یک دستگاه اتصال واحد (به نام bus) استفاده می کنند.  در این نوع کلاستر یک سرور مسئول مدیریت و مالکیت آرایه‌های دیسک کلاستر منفرد در کلاستر است. حد نصاب عنوان سیستمی است که برای تعیین آنلاین بودن یا نبودن هر کلاستر استفاده می شود. هر سرور یک رای برای برقراری ارتباط آنلاین با bus مرکزی دارد. با این حال، تا زمانی که بیش از 50 درصد از سرورها یا گره‌ها در یک کلاستر حد نصاب آنلاین و کاربردی باشند، کلاستر به کار خود ادامه می‌دهد. اگر بیش از 50٪ از کلاسترها پاسخگو نباشند، کلاستر تا زمانی که مشکل گره خاص حل نشود، کار خود را متوقف می کند.

 

 

Server clustering

 

  1. (کلاستر مجموعه گره اکثریت) 

 کلاستر مجموعه اکثریت گره شبیه به کلاستر های حد نصاب منفرد است. با این حال، کلاستر مجموعه گره اکثریت در هنگام پیکربندی سرورهای راه دور انعطاف پذیرتر است و برای سرورهایی که در موقعیت های جغرافیایی مختلف قرار دارند کار می کند.

هر گره کپی خود را از داده های پیکربندی کلاستر دارد که به طور مداوم در تمام گره ها جریان دارد. با این حال، بیشتر کلاستر های مجموعه گره برای عملکرد به یک باس ذخیره سازی مشترک نیاز ندارند زیرا هر گره دارای سیستم ذخیره سازی خود برای داده های حد نصاب تکراری به صورت محلی است.

  1. Single Node Cluster(کلاستر تک گره) 

 فقط شامل یک گره است و اغلب برای اهداف آزمایشی استفاده می شود. این نوع کلاستر تقربا محدود به استفاده در توسعه و تحقیق برنامه های کلاستری می شود.

 

کلاستر مجموعه گره

طبقه بندی بر اساس اهداف و زیر ساخت ها

انواع مختلفی از کلاستر های سرور وجود دارد که هر کدام برای هدف خاصی طراحی شده اند. برخی از انواع رایج کلاستر های سرور عبارتند از:

 

  1. کلاستر های سرور با قابلیت دسترسی بالا (HA)

کلاستر های دسترسی بالا (HA) یک انتخاب بهینه برای وب سایت های پر بازدید هستند و برای ارائه خدمات مداوم حتی در صورت خرابی یک یا چند سرور طراحی شده اند. برای مثال، می‌توانید از خوشه‌های HA برای فروشگاه‌های آنلاین یا برنامه‌هایی استفاده کنید که برای عملکرد بهینه و مداوم به سیستم‌های حیاتی نیاز دارند.

کلاستر های دسترسی بالا به شما امکان می دهند از نقاط شکست منفرد جلوگیری کنید زیرا آنها بر روی سخت افزار و نرم افزار اضافی ساخته شده اند. کلاستر های با دسترسی بالا معمولاً برای برنامه های حیاتی استفاده می شوند که در آن خرابی می تواند عواقب شدیدی داشته باشد. این کلاسترها برای متعادل کردن بار، پشتیبان گیری از سیستم و خرابی بسیار مهم هستند و از میزبان های متعددی تشکیل شده اند که در صورت خاموش شدن سرور می توانند کنترل را به دست گیرند. اگر سرور بیش از حد بارگیری کند یا از کار بیفتد، وجود این کلاستر حداقل زمان خرابی را تضمین می کند.

 

کلاستر های HA دو نوع معماری دارند:Active-Active  و Active-Passive.

یک کلاستر فعال-فعال به این معنی است که همه گره ها به طور همزمان برای متعادل کردن بارها کار می کنند. در مقابل، یک معماری فعال-غیرفعال به این معنی است که یک گره اولیه تمام بارهای کاری را مدیریت می کند. در همین حال، یک گره ثانویه برای خرابی در حالت آماده به کار باقی می ماند.

سرور ثانویه همچنین به عنوان یدکی یا آماده به کار شناخته می شود زیرا شامل پایگاه داده از گره اصلی است. از آنجایی که حالت آماده به کار به نحوی پیکربندی شده تا در صورت خرابی یک مؤلفه کنترل شود و این نوع پیکربندی نسبت به حالت  فعال-فعال  کم‌هزینه  تر است.

کلاستر‌های با دسترسی بالا به شما قابلیت اطمینان بیشتری می‌دهند و در عین حال به شما امکان می‌دهند به راحتی مقیاس‌بندی کنید. با این کلاستر ها می توانید در هزینه ها صرفه جویی کنید، زمان خرابی را به حداقل برسانید و تجربه کاربری بهتری ایجاد کنید.

 

  1. کلاستر های متعادل کننده بار

کلاستر های متعادل کننده بار درخواست های دریافتی را بین چندین سرور توزیع می کنند تا اطمینان حاصل کنند که هیچ سروری با درخواست ها غرق نمی شود. مزیت اصلی این نوع کلاستر در تسریع عملیات، اطمینان از افزونگی و بهبود توزیع بار کاری است.

تعادل بار به شما امکان می دهد عملکردها را جدا کرده و بارهای کاری را بین سرورها تقسیم کنید. این پیکربندی به حداکثر استفاده از منابع کمک می کند. از نرم افزار متعادل کننده بار برای هدایت درخواست ها به سرورهای مختلف بر اساس یک الگوریتم استفاده می کند. این نرم افزار همچنین پاسخ های خروجی را مدیریت می کند.

متعادل کننده بار در پیکربندی فعال-فعال یک کلاستر با دسترسی بالا استفاده می شود. کلاستر HA از متعادل کننده بار برای پاسخ به درخواست های مختلف و توزیع آنها در سرورهای مستقل استفاده می کند. بسته به داده های پیکربندی و عملکرد رایانه، توزیع می تواند متقارن یا نامتقارن باشد.

در یک کلاستر با قابلیت دسترسی بالا فعال – غیرفعال، بار متعادل کننده در دسترس بودن گره ها را نظارت می کند. اگر یک گره خاموش شود، تا زمانی که به طور کامل عملیاتی نشود، دیگر ترافیکی به آن ارسال نمی کند.

معماری متعادل کننده بار همچنین به شما امکان می دهد از چندین پیوند به طور همزمان استفاده کنید. این ویژگی به ویژه در زیرساخت هایی که نیاز به ارتباطات اضافی دارند مفید است. به عنوان مثال، این معماری اغلب توسط شرکت های مخابراتی و مراکز داده مستقر می شود و معمولا برای سرورهای وب استفاده می شوند، جایی که به توزیع ترافیک و جلوگیری از خرابی سرور در دوره های تقاضای بالا کمک می کنند. مزایای اصلی این نوع کلاستر شامل کاهش هزینه، بهینه سازی انتقال داده با پهنای باند بالا و مقیاس پذیری بهتر است.

 

  1. کلاستر ذخیره سازی با کارایی بالا 

کلاسترهای با کارایی بالا که به عنوان ابررایانه ها نیز شناخته می شوند، عملکرد، ظرفیت و قابلیت اطمینان بالاتری را ارائه می دهند. آنها اغلب توسط مشاغل با حجم کاری منابع فشرده استفاده می شوند.

یک کلاستر با کارایی بالا از بسیاری از کامپیوترهای متصل به یک شبکه تشکیل شده است. و می توانید چندین کلاستر از این قبیل را به مراکز ذخیره سازی داده متصل کنید تا داده ها را سریع پردازش کنید. به عبارت دیگر، شما هم از کلاستر‌های با کارایی بالا و هم از کلاستر‌های ذخیره‌سازی داده سود می‌برید و از عملکرد یکپارچه و انتقال داده‌ها با سرعت بالا برخوردار می‌شوید.

این کلاستر ها به طور گسترده با فناوری اینترنت اشیا (IoT) و هوش مصنوعی (AI) استفاده می شوند و این نوع کلاستر حجم زیادی از داده ها را در زمان واقعی پردازش می کنند تا پروژه هایی مانند پخش زنده، پیش بینی طوفان و تشخیص بیمار را تقویت کنند. به همین دلیل، برنامه های کاربردی کلاستری با کارایی بالا اغلب در تحقیقات، رسانه ها و امور مالی استفاده می شوند.

 

  1. ذخیره سازی کلاستری

ذخیره سازی کلاستر ای حداقل از دو سرور ذخیره سازی تشکیل شده است که به شما اجازه می دهند عملکرد سیستم، ورودی/خروجی فضای گره (I/O) و قابلیت اطمینان را افزایش دهید.

بسته به نیازهای کسب و کار و نیازهای ذخیره سازی، می توانید یک معماری محکم و یا بدون اتصال را انتخاب کنید.

یک معماری کاملاً همراه به سمت ذخیره سازی اولیه هدایت می شود. داده ها را به بلوک های کوچک بین گره ها جدا می کند.

در مقابل، یک معماری مستقل و با اتصال آزاد انعطاف پذیری بیشتری را ارائه می دهد. اما داده ها را در سراسر گره ها ذخیره نمی کند. در معماری با جفت آزاد، عملکرد و ظرفیت محدود به قابلیت‌های گره ذخیره‌سازی داده‌ها است. بر خلاف معماری کاملاً جفت شده، شما نمی توانید با گره های جدید مقیاس بندی کنید.

 

  1. کلاسترهای پایگاه داده

کلاستر های پایگاه داده برای بهبود عملکرد و مقیاس پذیری سیستم های پایگاه داده استفاده می شوند که با توزیع بار پایگاه داده در چندین سرور، کلاستر های پایگاه داده می توانند حجم زیادی از داده ها و کوئری های همزمان را کارآمدتر از یک سرور واحد مدیریت کنند.

 

مزایای کلاسترینگ سرور

 

  • در دسترس بودن و عملکرد بهبود یافته 

کلاسترینگ سرور سرور می تواند با توزیع بار پردازشی بین چندین سرور عملکرد را به طور قابل توجهی افزایش دهد. با کلاسترینگ سرور، رسیدگی به حجم بسیار بیشتری از ترافیک و پردازش درخواست ها سریعتر از یک سرور امکان پذیر است. به طور خاص، یک کلاستر با یک سرور پایگاه داده اختصاصی می تواند سرعت وب سایت یا برنامه را بهبود بخشد. این تنظیمات به شما امکان می دهد عملکرد را بهبود بخشید و در عین حال پشتیبانی از اتصالات همزمان را افزایش دهید.

 

  • انعطاف پذیری و مقیاس پذیری

کلاسترینگ سرور درجه بالایی از مقیاس‌پذیری را فراهم می‌کند و به راحتی می‌توان تغییرات حجم ترافیک و تقاضای کاربر را تطبیق داد. با افزودن یا حذف سرورها از یک کلاستر، امکان تنظیم ظرفیت آن برای مطابقت با نیازهای در حال تغییر وجود دارد. یک سرور مجزا همه چیز را از اتصال شبکه گرفته تا ذخیره سازی برای یک کسب و کار انجام می دهد. با استقرار یک معماری چند سرور با قابلیت های کلاسترینگ سرور، می توانید انعطاف پذیری و مقیاس پذیری آن سرور را به میزان قابل توجهی بهبود بخشید. به عبارت دیگر، کلاسترینگ سرور به شما امکان می‌دهد یک سرور را برای رسیدگی به تقاضای فزاینده منابع مقیاس کنید.

 

  • کاهش هزینه های IT

شرکت ها به شبکه ای با افزونگی داخلی نیاز دارند تا اطمینان حاصل کنند که کاربران همیشه می توانند به آن متصل شوند. علاوه بر این، سرورها باید به عنوان یک سیستم واحد عمل کنند. یک محیط کلاستری با جلوگیری از خرابی و در واقع کاهش هزینه ها با فعال نگه داشتن سرور به آن کمک می کند.به عبارت دیگر، کلاسترینگ سرور به شما امکان می‌دهد تا زمان کار مداوم را فراهم کنید. از آنجایی که سرورهای کلاستر ای برای کار با هم در یک شبکه پیکربندی شده اند، آسیب پذیری ریسک را کاهش می دهند و در عین حال عملکرد شبکه را افزایش می دهند. یک محیط کلاستری به شما کمک می کند تا خرابی سخت افزار، برنامه و وب سایت را مدیریت کنید. به عبارت دیگر، این محیط زمان و در دسترس بودن را تضمین می کند. با صرفه جویی در تلاش های مهندسی، می تواند هزینه های مرتبط با بازیابی سیستم را به شدت کاهش دهد. به زبان ساده، سرمایه‌گذاری در کلاستر‌های سرور به شما امکان می‌دهد در درازمدت در پول خود صرفه‌جویی کنید.

بر اساس گزارش تجزیه و تحلیل قطعی 2022 مؤسسه  Uptime، 80٪ از سازمان ها گزارش می دهند که مراکز داده آنها در سه سال گذشته دچار قطعی شده اند. برای 60٪ از این قطعی ها، کل ضررهای مالی 100000 دلار یا بیشتر بود. 15 درصد از پاسخ دهندگان بدشانس گزارش کردند که هزینه قطع برق بیش از 1 میلیون دلار است.

علاوه بر خسارات مالی، کسب‌وکارها گزارش دادند که با آسیب‌های اعتباری و نقض قوانین روبرو شده‌اند.

قابل ذکر است که در اکتبر 2021، شبکه فیس بوک به مدت شش ساعت در دسترس نبود. این شکست شبکه منجر به از دست دادن درآمد تخمینی 99.75 میلیون دلار قبل از اینکه کاربران بتوانند دوباره آنلاین شوند، شد. این ضرر بیش از 16 میلیون دلار در ساعت است. اکنون، بیشتر مشاغل به اندازه فیس بوک درآمد خود را از دست نمی دهند. اما هزینه های توقف ساعتی همچنان در حال افزایش است و باید جدی گرفته شود.

مطالعه 2021 Cost of Data Breach توسط IBM و مؤسسه Ponemon گزارش می دهد که 91٪ از شرکت ها به ازای هر ساعت از کار افتادگی، 300,000 دلار یا بیشتر ضرر مالی می کنند. این رقم وقتی به دقیقه تبدیل می شود، حداقل به 4998 دلار در دقیقه می رسد. اگر کسب و کار شما به خدمات فناوری اطلاعات قابل اعتماد نیاز دارد، در نظر گرفتن کلاستر های سرور امری ضروری است. کلاسترها سرور، سرمایه گذاری حیاتی برای رشد و عملکرد بلند مدت هستند. 

 

  • قابلیت اطمینان بیشتر

با استفاده از چندین سرور، کلاسترینگ سرور قابلیت اطمینان بیشتری را نسبت به یک سرور فراهم می کند. اگر یک سرور از کار بیفتد، سرور دیگری در کلاستر می تواند حجم کاری آن را به عهده بگیرد و اطمینان حاصل کند که سرویس در دسترس مشتریان باقی می ماند.

 

  • مدیریت ساده شده

خوشه بندی سرور می تواند مدیریت را با فعال کردن مدیریت متمرکز چندین سرور ساده کند. از آنجایی که همه سرورها در یک کلاستر به عنوان یک موجودیت واحد مدیریت می شوند، پیکربندی تنظیمات، نظارت بر عملکرد و عیب یابی مشکلات آسان است.

 

نتیجه گیری

کلاسترینگ سرور یک تکنیک قدرتمند برای افزایش عملکرد، مقیاس پذیری و قابلیت اطمینان سیستم های سرور است. با اتصال چندین سرور در یک کلاستر، می توان حجم زیادی از ترافیک را مدیریت کرد، زمان پاسخگویی را بهبود بخشید و اطمینان حاصل کرد که سرویس در دسترس مشتریان باقی می ماند. چه از یک وب سرور، یک سیستم پایگاه داده یا یک برنامه کاربردی حیاتی استفاده کنید، کلاسترینگ سرور می تواند به شما در دستیابی به اهداف و ارائه تجربه کاربری بهتر کمک کند.

image_pdfدانلود PDF
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 1]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال پیام در تلگرام و واتس آپ
گفتگو را شروع کنید

سلام! از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.