تفاوت های فضای ابری عمومی با اختصاصی؟ کدام به صرفهتر است؟
جدول محتوا
این مقاله به بررسی موضوع «تفاوت های فضای ابری عمومی با اختصاصی؟ کدام به صرفهتر است؟» میپردازیم. فضای ابری به عنوان یک تکنولوژی پیشرفته مورد استفاده کاربران اینترنتی قرار میگیرد و به اشخاص و شرکتها خدمات مورد نیاز را ارائه میدهد. بستگی دارد که برای چه مصارفی از این فضای ابری استفاده میکنید تا براساس آن شرایط را تنظیم کنید.
شاید درگذشته داستن فضای ابری تنها به بانک ها و سازمان های بزرگ اختصاص داشت اما امرزه تقریبا هر سازمانی به یک فضای ابری عمومی یا خرید سرور HP و راه اندازی ابر اختصاصی نیاز دارد و اهمیت این موضوع دوچندان شده است بنابراین همگی به مطالعه راهنمای خرید سرور HP و انتخاب سرور مناسب برای کسب و کارشان نیازمند میباشند.
لازم به ذکر است که برای راه اندازی ابر اختصاصی علاوه بر سرور نیاز به خرید سایر قطعات نظیر خرید هارد سرور ،رم سرور،CPU و… نیز میباشد
تقریباً ۱۹ درصد مشاغل از برنامههای کاربردی در این بستر استفاده میکنند که امکانات جذابی را در اختیار کاربران قرار میدهد. فضای ابری مدام در حال پیشرفت است تا خدمات بیشتری را ارائه دهد و یک فضای جذابتر برای افراد ایجاد کند. سرورهای زیادی در این بستر وجود دارند و امکان انتقال دادهها را فراهم میکنند. در ادامه بیشتر با فضای ابری آشنا میشویم.
ویژگیهای فضای ابری خصوصی
برا آگاهی از تفاوت های فضای ابری عمومی با اختصاصی باید ابتدا با آنها آشنا شویم.به دلیل افزایش کاربران اینترنتی، سرورهای زیادی در مراکز داده تشکیل شده است. ابر خصوصی به عنوان فضایی که سریعتر و راحتتر مدیریت و کنترل میشود، مورد توجه شرکتها قرار گرفته است. برنامههای تجاری مانند برنامه ارتباط با مشتری crm، برنامهریزی منابع سازمان ERP، مدیریت زنجیره تأمین SCM به راحتی در فضای ابری خصوصی قابل کنترل و مدیریت است. کاربران از طریق این فضا میتوانند به سادگی به دادهها خود دسترسی داشته باشند و محلی مناسب برای ذخیره اطلاعات آنها به شمار میرود.
برای شرکتهای خصوصی دسترسی به ابرهای خصوصی انتخاب بهتری است به خصوص برای داراییهای ارزشمند که از این طریق میتوان دسترسی بهتر و ایمنتری به اطلاعات داشته باشند. فضای ابری خصوصی به عنوان محیطی است که فرد به صورت تکی میتواند آن را کنترل کند.
البته که فضای ابری خصوصی هزینههای بیشتری برای شرکت دارد و مسئولیت نرمافزار و زیرساختها به عهده شرکت است و همین مورد از تفاوت های فضای ابری عمومی با اختصاصی به حساب میاید. همچنین ابر خصوصی نسبت به فضای ابری عمومی، بهصرفهتر به نظر میرسد اما با این حال ابر خصوصی انعطافپذیری ابر عمومی را ندارد. از طرفی با افزایش فضای ذخیرهسازی سختافزاری میتوان قابلیتهای بیشتری را به آن اضافه کرد.
ویژگیهای فضای ابری عمومی
ابرهای عمومی مانند آمازون یا گوگل از جمله بهترین و معروفترین ابر شناخته میشود که کاربران زیادی را پوشش میدهد. کاربران در فضای ابر عمومی به اندازهای که پرداخت انجام میدهند سرویس دریافت میکنند. هرگاه شرکت به فضای ابری بیشتری نیاز پیدا کند با پرداخت هزینه اضافی میتواند مقدار مشخصی فضا دریافت کند.
کاربران در فضای ابر عمومی نیازی به مراقبت و نگهداری از سرور خود ندارند و بدون دخالت در نصب و راهاندازی سرور همه چیز مهیاست. ابر عمومی قابلیت انعطافپذیری و مقیاسپذیری دارد و خدمات اختصاصی ابری را فراهم میکند. فضای ابری عمومی نیازی به سختافزار و نصب و راهاندازی ندارد و تمام منابع در اختیار کاربر و شرکتها به راحتی در دسترس قرار میگیرد.
کلاینت یا معماری ابر عمومی به گونهای طراحی شده است که چندین کاربر میتوانند بخشی از این فضا را اجاره کنند و مدتی از آن استفاده کنند. معماری ابر عمومی برای دسترسیهای گستردهتر طراحی شده است تا بتواند نیاز کاربران به صورت وسیعتر را برطرف کند. یعنی امکان دسترسی چندین برنامه ابری همزمان فراهم میشود.
خرید سرور دست دوم
با آگاهی از تفاوت های فضای ابری عمومی با اختصاصی خوب است در مورد ملزومات سرور اختصاصی با هزینه ی کم صحبت کنیم.
شاید فکر کنید که سرور استوک یا دست دوم کارایی گذشته را ندارد و انتخاب مناسبی نیست. اما خوشبختانه در صنعت IT امکان استفاده چندباره از سرور وجود دارد و باید از برندهای معتبر خرید کرد. سروری که از سمت کمپانی تولید آن متوقف شده است و خریدار از خرید خود منصرف شده را استوک یا یوزد میگویند و تا ۵ سال قابل استفاده است. به خصوص کمپانیهای مطرح مانند HP که سرورهای قدرتمندی را عرضه میکند.
سرور دست دوم HP امکانات و قابلیتهای زیادی را در اختیار کاربر قرار میدهد و خریداران با شناخت مشخصات هر سرور میتوانند انتخابهای زیادی داشته باشند. سرورهای استوک برای کسبوکارها مورد استفاده قرار میگیرند و فضای گستردهای برای مجازیسازی و ایجاد پایگاه داده در اختیار شرکتها قرار میدهند.
راهنمای خرید سرور hp و قیمت سرور hp
گفتنی است که براساس نیاز خود میتوانید سرور مدنظر خود را خریداری کنید. کافی است که به نیازهای شرکت به خوبی واقف باشید و از امکانات هر سرور مطلع شوید. دقت به ظرفیت و امکانات هر سرور hp به شما کمک میکند تا انتخاب بهتری داشته باشید. خرید سرور hp امکانات مناسبی را به کسبوکارها ارائه میدهد و اغلب پوینتهای زیادی دارند.
همچنین قیمت سرور hp اغلب بسیار مناسب است و میتوانید به صورت استوک و دست دوم هم آن را خریداری کنید. از جمله محبوبیت سرورهای HP میتوان به عمر طولانی و مقاوم بودن آن اشاره کرد که مورد تقاضای مشتریان قرار میگیرد. لیست قیمت سرور hpمتنوع است و براساس نیاز شرکت با هر بودجهای میتوان آن را تهیه کرد. انعطافپذیری بالایی دارد و قابل ارتقا و تنظیم است.
البته پیشنهاد میکنیم درابتده تفاوت های فضای ابری عمومی با اختصاصی را مطالعه بفرمایید و سپس اقدام به خرید تجهیزات سرور اختصاصی نمایید.
مشخصات سرور G10 اچ پی
سرور نسل G10 از جمله مناسبترین سرور عرضه شده کمپانی اچ پی است که برای پردازش اطلاعات، امور اداری و حسابداری، ذخیره اطلاعات، هاستینگ، فضای مناسب برای کارهای گرافیکی و رندرینگ را فراهم میکند. سرور G10 از جمله پرفروشترین سرورهای اچ پی شناخته میشود که کیفیت و امکانات بالایی دارد.
به طور کلی سرور DL380 G10 در مجموع ۳۲ هسته واقعی و ۶۴ هسته مجازی ارائه میدهد. به خصوص برای شرکتهای بزرگ با کارمندهای زیاد این سرور به خوبی از اطلاعات پشتیبانی میکند و فضای مناسب برای شرکتها را در دسترس قرار میدهد. امنیت این سرور بالاست و میتوانید داراییهای ارزشمند را در آن نگهداری کنید.
قیمت سرور hp اقتصادی و مقرونبهصرفه است و میتوان از آن در تمام امور شرکتها استفاده کرد. سرعت و چابکی DL380G G10 بسیار بالاست و از آخرین نسخههای نرمافزاری پشتیبانی میکند. امکان پشتیبانی از نسل پردازندههای Intel در این سرور وجود دارد.
جمعبندی
امروزه با پیشرفت تکنولوژی استفاده از سرورهای خصوصی و عمومی بسیار گسترده شده است و مورد مصارف شخصی و عمومی قرار میگیرد. سرورهای عمومی اجازه کنترل و مدیریت کمتری را به کاربر میدهد و بستر گستردهتری را در اختیار کاربر قرار میدهد. سرورهای مطرح و برند مانند گوگل یا آمازون از جمله سرورهای عمومی به شمار میرود.
از تفاوت های فضای ابری عمومی با اختصاصی میتوان این را گفت که سرورهای خصوصی امکان مدیریت و کنترل بیشتر را به کاربر میدهد و مسئولیت آن به عهده شرکت و کسبوکارهاست. از جمله کمپانیهای مطرحی که سرورهای خصوصی را ارائه میدهند میتوان به HP اشاره کرد که خدمات بسیاری را در اختیار کاربران قرار میدهد.
سرورهای دست دوم اغلب برای کاربران بسیار مقرونبهصرفه است. از طرفی استفاده از فضای ابری خصوصی به صرفهتر از فضای ابری عمومی هستند و برای کسبوکارها اقتصادیتر است. سرورهای اچ پی بسیار منعطف است و کاربرها میتوانند براساس نیاز خود امکانات متنوعی را در سرور خود راهاندازی کنند و اندازه نیازشان خرج کنند. همچنین امکان استعلام قیمت سرور در سایتهای مربوطه وجود دارد.
دیدگاهتان را بنویسید