اطلاعات تماس

info@sarirserver.com 91008063

هدر

Saror Server logo

بهترین راهنمای خرید رم سرور HP

بهترین راهنمای خرید رم سرور HP

اگر قصد خرید سرور HP را داشته  باشید، می‌دانید که خرید رم با توجه به نسل پرولیانت و دیگر قطعات سخت‌افزاری سرور از اهمیت بالایی برخوردار است. چه مطلب قبلی را خوانده باشید چه نه! نگران نباشید، چون ما قصد داریم در نوشتار به‌طور کامل به نکات مهم و فنی خرید رم سرور بپردازیم و تفاوت قیمت رم سرورهای unbuffered و registered را به شما بگوئیم. پس با ما همراه باشید.

آنچه در این مطلب خواهید خواند:

سرور چیست؟

سرور یک کامیپوتر، دستگاه یا برنامه‌ای است که به مدیریت منابع شبکه اختصاص داده می‌شود. آن‌ها به این‌ دلیل سرور نامیده می‌شوند که از طریق دستگاه یا برنامه به سرویس یا مشتری‌های دیگر عملکردهای گوناگون ارائه می‌دهند. در واقع سرور مرکز داده‌ها برای اجرای فرآیندهای مختلف است، مانند سرور چاپ، سرور فایل، سرور شبکه، سرور  پایگاه داده و… از نظر تئوری، هر زمان که یک دستگاه منابع مختلفی را با سرویس‌های گیرنده به اشتراک می‌گذارد، آن دستگاه سرور محسوب می‌شود. هدف یک سرور مدیریت منابع شبکه مانند میزبانی وب‌سایت‌ها، انتقال داده‌ها، ارسال یا دریافت ایمیل و… است. (برای اطلاع بیشتر در این زمینه به مقاله‌ی سرور چیست؟ انواع server و کاربرد آن! مراجعه کنید.)

 

راهنمای خرید سرور HP

امروزه سرور HPE به‌دلیل عملکرد و کارآیی بالا، قابلیت توسعه‌پذیری و انعطاف‌پذیری، مجهز به طراحی و تکنولوژی به‌روز و داشتن قابلیت‌های متنوع تبدیل به یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین برندها در سرور شده است. برای خرید سرور HP علاوه بر این‌که باید شناخت کامل نسبت به کلیه قطعات سخت‌افزاری و تجهیزات جانبی داشته باشید، باید هدف خود را کاملاً مشخص کنید، این بسیار مهم است که شما قبل از خرید سرور اچ پی، بدانید که دقیقاً از آن چه انتظاری دارید! در صورت نداشتن تخصص کافی در این زمینه، علاوه بر هدر دادن بودجه‌ی اولیه، کارآیی که از سرور انتظار دارید را هم دریافت نخواهید کرد! (برای اطلاع بیشتر در این زمینه به مقاله بهترین راهنمای خرید سرور مراجعه کنید.)

 

رم سرور چیست؟

رم سرور به انگلیسی RAM که مخفف کلمه Random Access Memory یک حافظه با دسترسی تصادفی است که وظیفه‌ی خواندن، نوشتن و پردازش اطلاعات را برعهده دارد. به‌همین علت رم سرور یکی از اصلی‌ترین قطعات است که در هنگام خرید باید متناسب با سرور آن را انتخاب کنید.

رم یک حافظه اصلی اما موقت است که ذخیره اطلاعات در آن بسیار وابسته به جریان برق است. در واقع این ماژول حافظه به‌طور موقت اطلاعات را ذخیره و امکان بازیابی آن را برای سرور فراهم می‌سازد، ذخیره‌ی اطلاعات باعث می‌شود عملکرد پردازنده سریع‌تر انجام شود.

 

انواع رم سرور

امروزه انواع لپ‌تاپ، سرور، کامپیوتر، گوشی تلفن همراه و… مجهز به رم هستند. با این‌حال نوع عملکرد رم سرور با دیگر دستگاه‌ها بسیار متفاوت است. رم‌های سرور با توجه به عملکرد و کارآیی متفاوتی که دارند به چندین مدل تقسیم‌بندی می‌شوند که عبارتند از:

– رمDRAM : رم DRAM که با نام رم داینامیک نیز شناخته می‌شود اصلی‌ترین مدل از مدل‌های حافظه رم است که فرآیندی براساس صفر و یک دارد. این مدل رم دارای 3 زیرمجموعه است، که عبارتند از:

DDR2: این مدل رم تا 5/8 گیگابایت بر ثانیه پهنای باند را ارائه می‌دهد و از نوع 2 کاناله یا اصطلاحاً Dual Channel است. برای نصب این حافظه رم، پردازنده باید مجهز به اسلات DDR2 باشد.

DDR3: رم DDR3 نسبت به نسل قبلی خود در نرخ انتقال داده افزایش سرعت داشته است. نوع طراحی این ماژول حافظه براساس Dual Channel و Triple Channel (3 کاناله) است که برای استفاده در پردازنده باید نوع DDR3 یکسان باشد.

DDR4: پیشرفته‌ترین و جدیدترین نوع رم DDR4 است که زمان تأخیر و مصرف برق بسیار کمی دارد. برای استفاده از این مدل رم، پردازنده باید از اسلات DDR4 پشتیبانی کند.

مدل رمولتاژdata rate internal rate
SDRAM3/3 ولت166-100 MT/s166-100
DDR6/2-5/2 ولتMT/s 400-266 MHz 200-133
DDR28/1ولتMT/s 800-533 MHz 200-133
DDR35/1-35/1ولتMT/s 1600-1060 MHz 200-133
DDR42/1ولتMT/s 3200-2133 MHz 200-133

– رم مجهز به تکنولوژی ECC: یکی از ویژگی‌های رم‌های سرور مجهز بودن به تکنولوژی ECC است. این تکنولوژی که مخفف Error correction cod است، به رم این قابلیت را می‌بخشید که هرگونه خطا در اطلاعات را شناسایی و به‌طور خودکار آن را تصحیح کنند. امنیت بالا، یکی از ویژگی‌های رم‌ ECC است.

– رم buffered: این مدل حافظه که با نام Registered RAM شناخته می‌شود، که دارای یک رجیستر بین رم و کنترل‌کننده حافظه است. این مدل حافظه رم از پایداری و ثبات بیشتری برای ذخیره اطلاعات برخوردار است، اما قیمت گران آن باعث می‌شود تا هر کسی اقدام به خرید نکند. عمدتاً رم مجهز به بافر برای سرورهایی که عملیات‌های پایدار و مشخص دارند، مناسب است.

– رم unbuffered: رم‌های بدون بافر یا UDIMM همان‌طور که از نامش پیدا است، یک ماژول حافظه است که بین رم و کنترلر حافظه هیچ‌گونه رجیستری وجود ندارد. این مدل حافظه نسبت به رم بافر از ثبات و پایداری کمتری برای ذخیره اطلاعات برخوردار است اما سرعت بسیاری بالایی در جابه‌جایی و انتقال داده دارد. امروزه رم‌های جدید از نوع UDIMM مجهز به تکنولوژی ECC هستند.

– رم DUAL RANK: رم‌های دوکاناله از طریق دو مسیر اطلاعات را جابه‌جا می‌کنند. این مدل رم‌ها در هر جابه‌جایی 64 بیت اطلاعات را منتقل می‌کنند که در مجموعه 128 بیت پهنای باند برای انتقال اطلاعات از رم به پردازنده میسر می‌شود. برای نشان دادن رم‌ دوکاناله از نماد x2 استفاده می‌شود.

– رمTriple Channel: برای استفاده از رم 3 کاناله باید از 3 اسلات هم‌رنگ پردازنده استفاده کنید. این تکنولوژی برای انتقال اطلاعات از روش Inter leaving استفاده می‌کند، یعنی سلول‌های هر کانال ماژول حافظه به‌ترتیب پر می‌شود.

 

فرکانس رم سرور

همان‌طور که رم سرور دارای انواع مختلفی است، هرکدام از مدل‌های براساس فرم پیکربندی و تکنولوژی فرکانس مختلفی را ارائه می‌دهد. عمدتاً فرکانس به صورت عدد و دو شکل متداول  DDR3-1600 و PC3-12800 نشان داده می‌شود. در شکل اول بعد از مشخص شدن نوع رم، سرعت فرکانس آن درج شده است. اما در مدل دوم که عدد بعد از عبارت PC آمده، باید عدد اصلی تقسیم بر 8 شود تا فرکانس اصلی به‌دست بیاید. همچنین فرکانس رم سرور با مگاهرتز حروف انگلیسیMT مشخص می‌شود.

 

خرید رم سرور اچ پی

برای خرید رم سرور اچ پی باید دو نکته مهم را در نظر بگیرید، سازگاری فرکانس رم با حداکثر فرکانس مادربورد و بالاترین فرکانس رم. زیرا فراکانس رم در عملکرد سرور به‌ویژه در بار کاری بالا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. همچنین سرعت فرکانس در کاهش میزان مصرف برق تأثیری زیادی دارد. پس در هنگام خرید رم سرور HP بعد از در نظر گرفتن مقدار حافظه رم باید به سرعت فرکانس نیز توجه کنید.

از دیگر نکاتی که در هنگام خرید رم سرور باید به آن دقت کنید، نوع فعالیت و کسب‌وکارتان است. به‌عنوان مثال اگر یک شرکت یا سازمان بیش از 20 نفر کارمند دارد که هم‌زمان از سرور استفاده می‌کند، باید برای هر 5 کارمند بین 1 تا 2 گیگابایت رم در نظر بگیرید.

علاوه بر این نوع فعالیت‌تان در مقدار ظرفیت حافظه رم تأثیرگذار است. به‌عنوان مثال اگر در سازمانی فعال هستید که روزانه با کمتر از 50 گیگابایت اطلاعات سروکار دارید، یک رم سرور 16 گیگابایت مناسب خواهد بود، اما اگر حجم ذخیره‌سازی اطلاعات و پردازش آن‌ها بیشتر از این مقدار است باید رم با ظرفیت بالا و از نوع DUAL RANK خریداری کنید.

نکته‌ی بعدی در انتخاب رم سرور HP، نوع نرم‌افزارهایی است که با آن سروکار دارید. عمدتاً هر نرم‌افزار 1 گیگابایت رم را نیاز دارد. به‌عنوان مثال در یک سرور با رم 16 گیگابایت، 1 گیگابایت برای سیستم عامل صرف می‌شود که با توجه به نرم‌افزار موردنظر باید بررسی کنید که آیا 15 گیگابایت باقیمانده زیاد است یا به رم بیشتری نیاز دارید؟

 

فروش رم سرور اچ پی

فروش رم سرور HP و قیمت نهایی آن به عوامل زیادی مانند نوع رم سرور، فرکانس، نرخ انتقال داده، سازگاری با نسل پرولیانت، ظرفیت و… بستگی دارد. همچنین این نکته را باید در نظر بگیرید که قیمت رم سرور کارکرده اچ پی نسبت به آکبند آن در بازار بسیار متفاوت خواهد بود. به‌همین خاطر بسیار مهم است که فروش رم سرور اچ پی از فروشندگان معتبر و دارای گارانتی انجام شود.

همان‌طور که گفتیم یکی از عوامل تعیین‌کننده در قیمت رم سرور میزان ظرفیت آن و سازگاری با نسل سرور پرولیانت است. به‌عنوان مثال رم مدل DDR4 عمدتاً در نسل G9 و G10 استفاده می‌شود.

نکته‌ی دیگری که در فروش رم سرور باید در نظر بگیرید، قیمت دلار و نوسانات بازار ارزی است. توجه داشته باشید که قیمت کلیه قطعات سخت‌افزاری با توجه به نرخ روز دلار می‌تواند بیشتر یا شاید کمتر باشد!

– قیمت رم سرور 4 گیگابایت؛ رم سرور 4 گیگ با توجه به نوع فرکانس در بازار شبکه قیمتی بین 300 تا 450 هزار تومان دارد. توجه داشته باشید که قیمت رم 4 گیگ استوک با آکبند متفاوت است. در حال حاضر قیمت رم آکبند 4GB 2Rx4 PC3 10600R  300 هزار تومان است.

– قیمت رم سرور 8 گیگابایت؛ رم سرور 8 گیگ با توجه به نوع فرکانس، تکنولوژی، آکبند یا دست دوم قیمتی بین 400 هزار تا یک میلیون و پانصد تومان دارد. در حال حاضر رم سرور اچ پی آکبند تک کاناله مدل 10600R با ظرفیت 8 گیگابایت در بازار 700 هزار تومان است.

– قیمت رم 16 گیگابایت سرورHP؛ رم سرور 16 گیگ در فرکانس‌های مختلف، تکنولوژی متفاوت آکبند و دست دوم در بازار موجود است که قیمت آن از 500 هزار تا دو میلیون و هفتصد هزار تومان متفاوت است. در حال حاضر قیمت رم سرور اچ پی مدل 2400T -B21  با ظرفیت 16 گیگابایت دومیلیون و ششصد هزار تومان است.

– قیمت رم سرور HP  G8؛ نسل G8 سرور پرولیانت اچ پی مجهز به پردازنده‌های پیشرفته هستند، به‌همین خاطر معمولاً از رم DDR3 با حداکثر فرکانس 14900 استفاده می‌شود. با توجه به ظرفیت حافظه رم DDR3 از 150 هزار تا یک میلیون و پانصد هزار تومان متغییر است.

قیمت رم سرور G9 HP  ؛ سرور نسل G9 پرولیانت HP معمولاً با رم‌ DDR4 سازگاری دارند که برای این نسل محدوده فرکانس باید بین 2133 تا 2400 مگاهرتز باشد. با توجه به ظرفیت انواع رم سرور DDR4 قیمت آن از 450 هزار تومان شروع و تا 6 میلیون تومان نیز موجود است.

قیمت رم سرورG10 اچ پی؛ نسل 10 سرور پرولیانت اچ پی با رم‌ DDR4  و محدوده فرکانس 2666 مگاهرتز سازگاری دارد. عمدتاً رم‌ مجهز به تکنولوژی ECC برای این سرور استفاده می‌شود. قیمت رم سرور G10 اچ پی مانند G9 است. به‌عنوان مثال رم سرور مدل 16GB PC4-2933 که یکی از پروفرش‌ترین رم‌ها در نسل 10 پرولیانت است در حال حاضر قیمتی بین دو میلیون نهصد هزار تا سه میلیون و دویست هزار تومان دارد.

 

راهنمای خرید رم سرور اچ پی براساس مدل‌های پیشنهادی

خب! تا این‌جا هر نکته‌ی مهمی که باید در مورد انتخاب و خرید رم سرور HP بدانید را در اختیارتان گذاشتیم. با این‌حال قصد داریم در ادامه چند مدل پرفروش رم‌های سرور را با توجه به نکات فنی و سازگاری معرفی کنیم تا در هنگام خرید رم سرور اچ پی حتماً به این نکته‌ها توجه کنید.

 

خرید رم سرور 8GB PC3-10600

رم سرور 8GB PC3-10600 با شماره فنی 500662-b21 که مدل DDR3 است، با پردازنده‌های اینتل زئون سری 5500 و 5600 سازگاری دارد. این حافظه رم دارای 18 اسلات DIMM که حداکثر 144 گیگابایت حافظه را فراهم می‌سازد. رم سرور PC3-10600 عمدتاً برای مشاغلی که با نرم‌افزارهای مجازی سازی سروکار دارند و سرور پرولیانت نسل G6 و G7 سازگاری دارد.

 

buy-ram-hp-8gb-pc3-10600r

– سرعت فرکانس: 1333 مگاهرتز

– استاندارد سرعت حافظه: PC3-10600

– تعداد پایه حافظه: DIMM 240-pin

– ولتاژ: 5/1 ولت

– مجهز به تکنولوژی ECC

 

خرید رم سرور 16GB 10600

رم سرور 16GB 10600 با شماره فنی 627812-b21 از نوع DDR3 SDRAM است که با سرور پرولیانت نسل G6 و G7 و پردازنده‌های اینتل خانواده زئون سری 5500، 5600 و نسل اول سری E5-2600 سازگاری دارد. حافظه رم سرور با مجهز بودن به 18 اسلات DIMM حداکثر 288 گیگابایت حافظه را فراهم می‌سازد. به‌دلیل بهینه شدن ز مان تاخیر یا CAS Latency این مدل تبدیل به یکی از پروفروش‌ترین و محبوب‌ترین حافظه‌های رم شده است.

buy-hp-16gb-pc3-10600r

– سرعت فرکانس: 1333 مگاهرتز

– استاندارد سرعت حافظه: PC3L-10600

– تعداد پایه حافظه: DIMM 240-pin

– ولتاژ: 5/1 ولت

– مجهز به تکنولوژی ECC و سیگنال پردازشی رجیستر Registered

 

خرید رم سرور 16GB 12800

رم سرور HP 16GB PC3-12800R  با شماره فنی 672631-B21  مدل DDR3 است که با ورژن 1 و 2 پردازنده‌های اینتل زئون  E5-2600 و سرور اچ پی پرولیانت نسل G8 سازگاری دارد. این حافظه رم در صورت استفاده از دو پردازنده تا 384 گیگابایت حافظه رم را فراهم می‌سازد که برای استفاده در محیط‌های مجازی‌سازی بسیار مناسب خواهد بود.

 

رم سرور 16GB 12800

– سرعت فرکانس: 1600 مگاهرتز

– استاندارد سرعت حافظه: PC3-12800R

– تعداد پایه حافظه: DIMM 240-pin

– ولتاژ: 5/1 ولت

– مجهز به تکنولوژی ECC و سیگنال پردازشی رجیستر Registered

 

خرید رم سرور 16GB 14900

رم سرور HP 16GB 14900 با شماره فنی 708641-B21 مدل DDR3 SDRAM است که  در دسته رم‌های Dual Rank قرار می‌گیرد. این حافظه رم عمدتاً در سرورهای پرولیانت نسل G8 استفاده می‌شود و با پردازنده‌ Intel Xeon سری E5-2600 ورژن 2 سازگاری دارد. در صورت استفاده از 24 اسلاتDIMM سرور از 384 گیگابایت حافظه رم برخوردار خواهد بود.

– سرعت فرکانس: 1866 مگاهرتز

– استاندارد سرعت حافظه: PC3-14900R

– تعداد پایه حافظه: DIMM 240-pin

– ولتاژ: 5/1 ولت

– مجهز به تکنولوژی ECC و سیگنال پردازشی رجیستر Registered

 

خرید رم سرور RAM 4GB 10600

رم سرور  HP 4GB PC3-10600R با شماره فنی 500658-b21 مدل DDR3 SDRAM و در دسته مدل‌های دو کاناله یا اصطلاحاً DUAL RANK قرار می‌گیرد. این حافظه رم 4 گیگابایت ظرفیت دارد که متشکل از 4 درگاه 1 گیگابایت است. رم سرور اچ پی با نسل G6 و G7 پرولیانت و پردازنده‌های سری 5500 و 5600 Intel Xeon سازگاری دارد و در صورت استفاده از 18 اسلات تا 72 گیگابایت حافظه رم را پشتیبانی می‌کند.

 

RAM 4GB 10600

–  سرعت فرکانس: 1333 مگاهرتز

– استاندارد سرعت حافظه: PC3-10600R

– تعداد پایه حافظه: DIMM 240-pin

– ولتاژ: 5/1 ولت

– مجهز به تکنولوژی ECC و سیگنال پردازشی رجیستر Registered

 

خرید رم سرور 32G 2933 RETAIL PACK

رم سرور HP 32GB PC4-2933 با شماره فنی P00924-b21 از نوع Smart Memory و  DDR4 است که در دسته مدل‌های  Dual Rankقرار می‌گیرد. این ماژول حافظه به‌دلیل سازگاری با نسل G9 و G10 اچ پی، هم‌خوانی با پردازنده‌های مجهز به تکنولوژی نسل چهارم رم (DDR4) به‌ویژه پردازنده‌های اینتل زئون سری Scalableو ارائه ظرفیت، پهنای باند و سرعت مناسب در بار کاری بالا، بسیار پرطرفدار و پرفروش است.

 

hp-32gb-pc4-2933

– سرعت فرکانس: 2933 مگاهرتز

– استاندارد سرعت حافظه: PC4-23466

– تعداد پایه حافظه: RDIMM 288-pin

– ولتاژ: 2/1 ولت

– مجهز به سیگنال پردازشی رجیستر Registered و تکنولوژی ECC

 

4 تفاوت رم سرور و رم معمولی

وجه تمایز رم سرور با رم معمولی از سوال های پرتکرار در این موضوع می باشد.چرا که رم سرور با رم دسکتاپ از نظر ظاهری و عملکرد شباهت بسیاری به هم دارند .

در صورتی که این دو قطعه کاملا از هم متفاوت بوده و تحت هیچ شرایطی نمی شود به جای هم استفاده شوند.4 تفاوت رم سرور و رم معمولی گواهی بر این تفاوت است.

 

تفاوت بین مموری و استوریج

عملکرد مشابه برخی از قطعات سرور باعث میشود که گاهی متوجه تفاوت این قطعات نشویم،

مموری و استوریج نیز از جمله قطعاتی هستید که خوب است عملکرد این دو را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم تا به خوبی متوجه تفاوتشان شویم.

 

رم تک کاناله چیست ؟ و تفاوت آن با رم دو کاناله

برای توضیح ساده ی تفاوت بین رم تک کاناله با دو کاناله کافیست بدانید هر کانال یک مسیر ارتباطی بین رم و CPU میباشد،

و  مسیر ارتباطی یا پهنای باند رم دو کاناله دو برابر رم تک کاناله است.

 

راهنما و مقایسه ی کامل فرکانس رم

فرکانس رم یا سرعت رم، میزان سرعتی است که رم می‌تواند داده‌ها را به پردازنده ارسال کند. این سرعت به صورت مگاهرتز (MHz) اندازه‌گیری می‌شود و نشان‌دهنده تعداد چرخش‌هایی است که رم در هر ثانیه انجام می‌دهد. به عنوان مثال، یک رم با فرکانس ۲۴۰۰ مگاهرتز، در هر ثانیه ۲۴۰۰ میلیون چرخش انجام می‌دهد.

فرکانس رم در ارتقاء کارایی سیستم بسیار مهم است. سرعت پردازش داده‌ها در سیستم، به میزان فرکانس رم وابسته است. با افزایش فرکانس رم، سرعت پردازش داده‌ها در سیستم نیز افزایش می‌یابد و برنامه‌ها و بازی‌های سنگین‌تری را می‌توان در سیستم اجرا کرد. با این حال، توجه به این نکته حائز اهمیت است که فرکانس رم باید با فرکانس پردازنده سازگار باشد تا بهینه کار کند. اگر فرکانس رم بیشتر از فرکانس پردازنده باشد، این می‌تواند باعث افزایش دمای سیستم و خطرات دیگری برای سخت‌افزار شود.

 

رم DIMM چیست؟

DIMM یا Dual Inline Memory Module، نوعی حافظه‌ی رم (RAM) است که برای استفاده در کامپیوترها و دستگاه‌های الکترونیکی دیگر طراحی شده است. در مقابل حافظه‌ی رم سابق که به صورت یکتا و در قالب نوار بود، DIMM شامل چندین حافظه‌ی رم بوده و به کمک پین‌های طرفینی که به مادربرد متصل می‌شوند، به سیستم ارتباط برقرار می‌کنند.

 

حافظه rom

حافظه ROM (Read-Only Memory) یک نوع حافظه دائمی در سیستم‌های کامپیوتری است. در مقابل حافظه‌های قابل پاک‌نویسی مانند RAM (Random Access Memory) که از قابلیت نوشتن و خواندن مکرر برخوردار هستند، حافظه ROM معمولاً اطلاعات را تنها قابل خواندن می‌کند.

اصلی‌ترین ویژگی حافظه ROM این است که اطلاعات درون آن پایدار و ثابت باقی می‌ماند و در زمان قدرت‌بخشیدن به سیستم بارگذاری می‌شود. به این معنی که محتوای آن توسط سازنده در فرآیند ساخت قرار داده می‌شود و کاربر نمی‌تواند آن را تغییر دهد. اطلاعات ذخیره شده در حافظه ROM می‌توانند شامل برنامه‌های راه‌اندازی (BIOS) سیستم، فریمورهای دستگاه‌ها، داده‌های مورد نیاز برای عملکرد مدارهای الکترونیکی و سایر اطلاعات مورد نیاز سیستم باشند.

رم DDR5 چیست

RAM DDR5یک نوع حافظه رم (RAM) است که در سیستم‌های کامپیوتری استفاده می‌شود. DDR5 به عنوان نسل بعدی حافظه‌های DDR4 عرضه شده است و بهبود‌های قابل توجهی در عملکرد و سرعت ارائه می‌دهد.

مهمترین ویژگی DDR5، سرعت بالاتر انتقال داده‌ها است. DDR5 با استفاده از تکنولوژی جدیدی که به عنوان “Double Data Rate” شناخته می‌شود، دو برابر سرعت انتقال داده‌ها را نسبت به نسل قبلی خود فراهم می‌کند.

image_pdfدانلود PDF
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال پیام در تلگرام و واتس آپ
گفتگو را شروع کنید

سلام! از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.